goji uogos.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Džiovintos spygliuotojo ožerškio (Goji) uogos turi daug skaidulinių medžiagų, mažai riebalų. Vakaruose žinomos kaip „supermaistas". Šio pavadinimo Goji uogos nusipelnė dėl itin turtingos sudėties. Dažniausiai Goji uogos vartojamos džiovintos. Jos dedamos į sausus pusryčius, košes, į arbatą ar kompotą, valgomos vienos kaip užkandis. Prieš valgant galima jas nuplauti ir trumpai pamirkyti vandenyje - bus minkštesnės ir labiau panašios į šviežias. Tokias mirkytas Goji uogas labai skanu dėti į bananų ir migdolų pieno kokteilį. Be pridėto cukraus.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 346 kJ/82.7 kcal; riebalai - 3,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,92 g; angliavandeniai - 22,0 g, iš kurių cukrų - 17,10 g; baltymai - 10,60 g, druska - 0,0 g.